pil vandret png

Vilkår

Kvalitets flytning til lav pris

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mange års erfaring

Ninja Flyt & Transport har mange års erfaring med alt i flytning og transport.

Private og erhverv

Vi tilbyder flytning og transport til både private og erhverv.

Ingen skjulte gebyr

Vi arbejder ikke med skjulte takster, gebyrer eller andre former for skjulte afgifter.

24 timer

Få et prisoverslag på din næste flytteopgave indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål

En flytning kan forsage tvivl, hvilket kan lede til en del spørgsmål.

Herunder kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hvornår er man forsikret?

Svar:

Man er forsikret sålænge at man lader flyttefolkene gøres deres arbejde, hvis man selv hjælper til og forårsager en ulykke og får noget til at gå i stykker, så er man altså ikke forsikret.

Kommer I til tiden?

Svar:

Ja, vi prøver ihærdigt på at altid være der til tiden, dog kan det være besværligt med trafikken til tider, men vi bestræber os stærkt på det.

Hvad må I bære sådan helt nøjagtigt?

Svar:

Der er ingen begrænsning med vægten for vores flyttefolk, de skal nok klare opgaven, dog kommer der en vægt på bilen, men det tager vi os af, ellers bruger flere biler.

Se også

Privatflytning

Erhvervsflytning

Priser

Facebook

★★★★★

Perfekt flytning

Ninja-flyt, 1000 tak for hjælp ifm. vores flytning i går 👍 I har været super. Jeg ændrede både dag og rute i sidste øjeblik, hvilket I blot sagde “helt ok” til – tak 🙏🏻
Pia
via Facebook

★★★★★

Effektive og omhyggelige

Virkelig effektive og omhyggelige flyttemænd! Vores indflytning blev udsat, så de flyttede først alt til opbevaring og stillede op igen da vi med få dages varsel skulle bruge dem igen. Alt kom frem uden skader eller ridser. Derudover er de super billige – langt billigere end alle andre, jeg søgte tilbud hos! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der skal flytte👍
Leah
via Facebook

★★★★★

Kan absolut anbefales

Har fået leveret et møbel og jeg skal da love for at der blev passet på tingene : Ikke så meget som en bule i papkassen. Og det er efterhånden en sjældenhed. Kan absolut anbefales og 5 stjerner her fra.
Kim
via Facebook
Trustpilot

★★★★★

Wow, wow, wow!

Bedste oplevelse med flyttemænd nogensinde! De var hurtige, omhyggelige, behandlede vores ting pænt, pakkede alt forsvarligt og bøjede deres egne regler for at give os den bedste service! Simpelthen så skønt og de skal have vores varmeste anbefalinger!
Tanja
via Trustpilot

★★★★★

KÆMPE ros!

Flyttede som ALENE mor, Exmand svigtede os. Flyttede med lille baby OG hund, mega syge med Corona, og de hjalp os bare HELT vildt, endda med et skab udover, som ex ikke ville hente alligevel. STOR ros!
KÆMPE tak. FLOT pris <3
VIL ALTID VÆLGE JER IGEN.
Sylvia
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning

Har brugt Ninja Flyt, det hele var bare så fint og hurtigt, perfekt flytning og nogle fine og hurtige flyttefolk, humøret i top med humor…. når jeg skal flytte igen om ca halvandet år blir det Team Ninja Flyt igen 👍😀👍😀👍
Lars
via Trustpilot