pil vandret png

Erhvervsflytning med Ninjaflyt & Transport

Kvalitets flytning til lav pris

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Mange års erfaring

  Ninja Flyt & Transport har mange års erfaring med alt i flytning og transport.

  Private og erhverv

  Vi tilbyder flytning og transport til både private og erhverv.

  Ingen skjulte gebyr

  Vi arbejder ikke med skjulte takster, gebyrer eller andre former for skjulte afgifter.

  24 timer

  Få et prisoverslag på din næste flytteopgave indenfor 24 timer.

  Står du overfor en firmaflytning?

  Hos Ninjaflyt & Transport har vi mange års erfaring i branchen. Gennem årene har vi stået for utallige erhvervsflytninger, hvor vi har hjulpet virksomheder med en effektiv og gnidningsfri proces.

  Vores flyttefirma ligger i Taastrup på Sjælland, men vi dækker gerne hele Danmark, som vi har gjort hidtil. Vi ved af erfaring i branchen, at mange oplever flytning af virksomhed, som en uoverskuelig proces at skulle stå overfor selv. Men hos Ninjaflyt & Transport har vi gjort det mange gange før på effektiv og påpasselig vis.

  Vi ved, at der ofte befinder sig inventar af stor værdi hos virksomheder og erhverv, derfor er et af vores fokus punkter, når vi står for din erhvervsflytning, at vi selvfølgelig er meget påpasselige med jeres inventar.

  Når vi står for flytning af din virksomhed, så behandler vi dine ejendele med lige så stor omhu og påpasselighed, som var de vores egne.

  Når du vælger os til din erhvervsflytning, kan du være sikker på følgende:

  logo

  Erhvervsflytning af team Ninja Flyt & Transport

  Hvad koster en erhvervsflytning?

  Hos Ninjaflyt & Transport arbejder vi med pris-pakker. Vores prispakker er inklusive moms og fremgår i Danske Kroner. Hvis du er usikker på hvilken pakke, der dækker dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Da vi har stor erfaring inden for den danske flyttebranche har vi ekspertisen og kompetencerne til at vejlede dig til den rigtige løsning for netop dig i henhold til din erhvervsflytning.

  Hver erhvervsflytning er forskellig. Derfor tager vi alle de nødvendige forbehold for, at vi kan leve op til dine forventninger og møde dine behov for en god, professionel og effektiv erhvervsflytning.

  Nedpakning og flytning

  Når du indgår i et samarbejde med os omkring din erhvervsflytning, så tilbyder vi ikke blot af stå for selve flytningen af dine ejendele, men også nedpakningen. Nedpakningen af en virksomhed kan virke som en stor og uoverskuelig opgave.

  Men med vores erfaring og engagement er det ingen hovedpine.

  Det siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Perfekt flytning

  Ninja-flyt, 1000 tak for hjælp ifm. vores flytning i går 👍 I har været super. Jeg ændrede både dag og rute i sidste øjeblik, hvilket I blot sagde “helt ok” til – tak 🙏🏻
  Pia
  via Facebook

  ★★★★★

  Effektive og omhyggelige

  Virkelig effektive og omhyggelige flyttemænd! Vores indflytning blev udsat, så de flyttede først alt til opbevaring og stillede op igen da vi med få dages varsel skulle bruge dem igen. Alt kom frem uden skader eller ridser. Derudover er de super billige – langt billigere end alle andre, jeg søgte tilbud hos! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der skal flytte👍
  Leah
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan absolut anbefales

  Har fået leveret et møbel og jeg skal da love for at der blev passet på tingene : Ikke så meget som en bule i papkassen. Og det er efterhånden en sjældenhed. Kan absolut anbefales og 5 stjerner her fra.
  Kim
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Wow, wow, wow!

  Bedste oplevelse med flyttemænd nogensinde! De var hurtige, omhyggelige, behandlede vores ting pænt, pakkede alt forsvarligt og bøjede deres egne regler for at give os den bedste service! Simpelthen så skønt og de skal have vores varmeste anbefalinger!
  Tanja
  via Trustpilot

  ★★★★★

  KÆMPE ros!

  Flyttede som ALENE mor, Exmand svigtede os. Flyttede med lille baby OG hund, mega syge med Corona, og de hjalp os bare HELT vildt, endda med et skab udover, som ex ikke ville hente alligevel. STOR ros!
  KÆMPE tak. FLOT pris <3
  VIL ALTID VÆLGE JER IGEN.
  Sylvia
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Perfekt flytning

  Har brugt Ninja Flyt, det hele var bare så fint og hurtigt, perfekt flytning og nogle fine og hurtige flyttefolk, humøret i top med humor…. når jeg skal flytte igen om ca halvandet år blir det Team Ninja Flyt igen 👍😀👍😀👍
  Lars
  via Trustpilot

  Kontakt os

  Søger du et professionelt og effektivt flyttefirma til din erhvervsflytning? Så er vi det rette firma til opgaven. Vi har kompetente og erfarne flyttefolk, som er klar til at hjælpe dig og sørge for at du kommer godt og gnidningsfrit i gennem flytningen.

  Få et uforpligtende og attraktivt tilbud på din erhvervsflytning ved at kontakte os på telefon 31 67 57 07 eller på mail kontakt@ninjaflyt.dk.

  Du har også mulighed for at få fat i os gennem vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på din privatflytning.