pil vandret png

Om os

Kvalitets flytning til lav pris

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mange års erfaring

Ninja Flyt & Transport har mange års erfaring med alt i flytning og transport.

Private og erhverv

Vi tilbyder flytning og transport til både private og erhverv.

Ingen skjulte gebyr

Vi arbejder ikke med skjulte takster, gebyrer eller andre former for skjulte afgifter.

24 timer

Få et prisoverslag på din næste flytteopgave indenfor 24 timer.

Attraktive priser

Siden 2018 har vi hos Ninjaflyt & Transport leveret professionelle og effektive løsninger til vores kunder. Med mange års erfaring i branchen, tilbyder vi en bred vifte af professionelle løsninger inden for flyttebranchen.

Vi har både arbejdet på et utal af flytninger for private kunder såvel, som erhvervskunder i hele Danmark.

Derudover er vores flyttefolk passioneret og engagerede i deres job. Det er med til, at vi kan garantere effektive resultater med dig i fokus. Samtidig går vi højt op i at skabe en god dialog med vores kunder. På denne måde mener vi, at vi i fællesskab får kreeret et godt grundlag for vores samarbejde omkring din flytning.

Vi går meget op i at være punktlige og påpasselige. Punktlighed er en faktorer, som er vigtig for os, da vi ønsker at overholde alle aftaler til punkt og prikke. Samtidig er det vigtigt for os, at være påpasselige med dine ejendele, så vi kan leve op til en sikker flytning.

Vil du vide mere om os? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Facebook

★★★★★

Perfekt flytning

Ninja-flyt, 1000 tak for hjælp ifm. vores flytning i går 👍 I har været super. Jeg ændrede både dag og rute i sidste øjeblik, hvilket I blot sagde “helt ok” til – tak 🙏🏻
Pia
via Facebook

★★★★★

Effektive og omhyggelige

Virkelig effektive og omhyggelige flyttemænd! Vores indflytning blev udsat, så de flyttede først alt til opbevaring og stillede op igen da vi med få dages varsel skulle bruge dem igen. Alt kom frem uden skader eller ridser. Derudover er de super billige – langt billigere end alle andre, jeg søgte tilbud hos! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der skal flytte👍
Leah
via Facebook

★★★★★

Kan absolut anbefales

Har fået leveret et møbel og jeg skal da love for at der blev passet på tingene : Ikke så meget som en bule i papkassen. Og det er efterhånden en sjældenhed. Kan absolut anbefales og 5 stjerner her fra.
Kim
via Facebook
Trustpilot

★★★★★

Wow, wow, wow!

Bedste oplevelse med flyttemænd nogensinde! De var hurtige, omhyggelige, behandlede vores ting pænt, pakkede alt forsvarligt og bøjede deres egne regler for at give os den bedste service! Simpelthen så skønt og de skal have vores varmeste anbefalinger!
Tanja
via Trustpilot

★★★★★

KÆMPE ros!

Flyttede som ALENE mor, Exmand svigtede os. Flyttede med lille baby OG hund, mega syge med Corona, og de hjalp os bare HELT vildt, endda med et skab udover, som ex ikke ville hente alligevel. STOR ros!
KÆMPE tak. FLOT pris <3
VIL ALTID VÆLGE JER IGEN.
Sylvia
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning

Har brugt Ninja Flyt, det hele var bare så fint og hurtigt, perfekt flytning og nogle fine og hurtige flyttefolk, humøret i top med humor…. når jeg skal flytte igen om ca halvandet år blir det Team Ninja Flyt igen 👍😀👍😀👍
Lars
via Trustpilot