pil vandret png

Kontakt os

Kvalitets flytning til lav pris

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mange års erfaring

Ninja Flyt & Transport har mange års erfaring med alt i flytning og transport.

Private og erhverv

Vi tilbyder flytning og transport til både private og erhverv.

Ingen skjulte gebyr

Vi arbejder ikke med skjulte takster, gebyrer eller andre former for skjulte afgifter.

24 timer

Få et prisoverslag på din næste flytteopgave indenfor 24 timer.

Kontakt os

Ønsker du et tilbud på din fremtidige flytning eller nedpakning? Så står vi klar til at hjælpe dig, som din samarbejdspartner til din flytning.

Hvad end du har uafklarede spørgsmål angående vores ydelser, priser eller andet, så ser vi frem til at høre fra dig. Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 24 timer.

Facebook

★★★★★

Perfekt flytning

Ninja-flyt, 1000 tak for hjælp ifm. vores flytning i går 👍 I har været super. Jeg ændrede både dag og rute i sidste øjeblik, hvilket I blot sagde “helt ok” til – tak 🙏🏻
Pia
via Facebook

★★★★★

Effektive og omhyggelige

Virkelig effektive og omhyggelige flyttemænd! Vores indflytning blev udsat, så de flyttede først alt til opbevaring og stillede op igen da vi med få dages varsel skulle bruge dem igen. Alt kom frem uden skader eller ridser. Derudover er de super billige – langt billigere end alle andre, jeg søgte tilbud hos! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der skal flytte👍
Leah
via Facebook

★★★★★

Kan absolut anbefales

Har fået leveret et møbel og jeg skal da love for at der blev passet på tingene : Ikke så meget som en bule i papkassen. Og det er efterhånden en sjældenhed. Kan absolut anbefales og 5 stjerner her fra.
Kim
via Facebook
Trustpilot

★★★★★

Wow, wow, wow!

Bedste oplevelse med flyttemænd nogensinde! De var hurtige, omhyggelige, behandlede vores ting pænt, pakkede alt forsvarligt og bøjede deres egne regler for at give os den bedste service! Simpelthen så skønt og de skal have vores varmeste anbefalinger!
Tanja
via Trustpilot

★★★★★

KÆMPE ros!

Flyttede som ALENE mor, Exmand svigtede os. Flyttede med lille baby OG hund, mega syge med Corona, og de hjalp os bare HELT vildt, endda med et skab udover, som ex ikke ville hente alligevel. STOR ros!
KÆMPE tak. FLOT pris <3
VIL ALTID VÆLGE JER IGEN.
Sylvia
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning

Har brugt Ninja Flyt, det hele var bare så fint og hurtigt, perfekt flytning og nogle fine og hurtige flyttefolk, humøret i top med humor…. når jeg skal flytte igen om ca halvandet år blir det Team Ninja Flyt igen 👍😀👍😀👍
Lars
via Trustpilot