pil vandret png

Privatflytning med Ninjaflyt & Transport

Kvalitets flytning til lav pris

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Mange års erfaring

  Ninja Flyt & Transport har mange års erfaring med alt i flytning og transport.

  Private og erhverv

  Vi tilbyder flytning og transport til både private og erhverv.

  Ingen skjulte gebyr

  Vi arbejder ikke med skjulte takster, gebyrer eller andre former for skjulte afgifter.

  24 timer

  Få et prisoverslag på din næste flytteopgave indenfor 24 timer.

  Effektiv privatflytning

  Hos Ninjaflyt & Transport tilbyder vi flytteløsninger til private.

  Vores flyttefirma ligger i Taastrup på Sjælland, men vi dækker det meste af Danmark med vores flytteservice.

  Står du overfor en flytning, hvor du er øm omkring nogle eller alle dine ejendele, så forstår vi dig godt.

  Vi har stået overfor private flytninger mange gange og vi er meget opmærksomme på, at passe godt på dine ejendele.

  Når vi flytter for dig, så behandler vi dine ejendele med lige så stor omhu og påpasselighed, som var de vores egne.

  Når du vælger os til din privatflytning, kan du være sikker på følgende:
  logo

  Privatflytning af team Ninja Flyt & Transport

  Hvad koster en privatflytning?

  Vi har som udgangspunkt pris-pakker som blandt andet dækker over privatflytninger. Hvis du er usikker på hvilken pakke, der dækker dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Med vores store erfaring inden for branchen har vi ekspertisen og kompetencerne til at vejlede dig til den rigtige løsning for dig.

  En privatflytning ligner typisk ikke den næste, hvorfor vi tager alle nødvendige forbehold for at leve op til dine forventninger og behov for en god og professionel flytning.

  Nedpakning og privatflytning

  Hos Ninjaflyt & Transport behøver du ikke selv står for din nedpakning og privatflytning. Vi kan nemlig klare begge dele og endda også rengøringen.

  Vi har forståelse for og erfaring med, at en privatflytning kan være stressende og kræver meget af en. Derfor tilbyder vi at lette hovedpinen, ved at stå for nedpakningen af din bolig og rengøringen efter vi har flyttet dine ejendele ud.

  Det siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Perfekt flytning

  Ninja-flyt, 1000 tak for hjælp ifm. vores flytning i går 👍 I har været super. Jeg ændrede både dag og rute i sidste øjeblik, hvilket I blot sagde “helt ok” til – tak 🙏🏻
  Pia
  via Facebook

  ★★★★★

  Effektive og omhyggelige

  Virkelig effektive og omhyggelige flyttemænd! Vores indflytning blev udsat, så de flyttede først alt til opbevaring og stillede op igen da vi med få dages varsel skulle bruge dem igen. Alt kom frem uden skader eller ridser. Derudover er de super billige – langt billigere end alle andre, jeg søgte tilbud hos! Jeg vil klart anbefale dem til alle, der skal flytte👍
  Leah
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan absolut anbefales

  Har fået leveret et møbel og jeg skal da love for at der blev passet på tingene : Ikke så meget som en bule i papkassen. Og det er efterhånden en sjældenhed. Kan absolut anbefales og 5 stjerner her fra.
  Kim
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Wow, wow, wow!

  Bedste oplevelse med flyttemænd nogensinde! De var hurtige, omhyggelige, behandlede vores ting pænt, pakkede alt forsvarligt og bøjede deres egne regler for at give os den bedste service! Simpelthen så skønt og de skal have vores varmeste anbefalinger!
  Tanja
  via Trustpilot

  ★★★★★

  KÆMPE ros!

  Flyttede som ALENE mor, Exmand svigtede os. Flyttede med lille baby OG hund, mega syge med Corona, og de hjalp os bare HELT vildt, endda med et skab udover, som ex ikke ville hente alligevel. STOR ros!
  KÆMPE tak. FLOT pris <3
  VIL ALTID VÆLGE JER IGEN.
  Sylvia
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Perfekt flytning

  Har brugt Ninja Flyt, det hele var bare så fint og hurtigt, perfekt flytning og nogle fine og hurtige flyttefolk, humøret i top med humor…. når jeg skal flytte igen om ca halvandet år blir det Team Ninja Flyt igen 👍😀👍😀👍
  Lars
  via Trustpilot

  Kontakt os

  Mangler du et professionelt og effektivt flyttefirma til din privatflytning? Hos Ninjaflyt & Transport har vi erfarne og kompetente flyttefolk, så er klar til at hjælpe dig godt igennem din flytning.

  Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på din kommende privatflytning. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 31 67 57 07 eller på mail kontakt@ninjaflyt.dk.

  Du har også mulighed for at få fat i os gennem vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på din privatflytning.